A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Egy ezüstérem, és egy ötödik hely
 830
A múlt hétvégi Final Four-ral véget ért a 2019-2020-as teremszezon. A cél mindkét csapat számára a F4-be kerülés volt. Ezt az első csapatnak sikerült is, a második csapatunk viszont egy hajszálnyival lemaradt a döntőről. Az Építők HC I szoros mérkőzést játszott a döntőben a Soroksári HC I ellen – a 25. percben esett az első gól - de végig a soroksáriak vezettek és megérdemelten nyertek. Nekünk maradt az ezüstérem. Az Építők HC II az ötödik helyen zárta a bajnokságot.
Terem NBI, férfiak

Egy ezüstérem, és egy ötödik hely! Ez lett az idei termésünk a felnőtt teremszezonban. Az Építők HC II-t végig sérülések hátráltatták, a final fourról döntő bajnoki meccsen 4-2-es vereséget szenvedtek a Soroksári HC II ellen, így a Piros-Fehér HC-t megelőzve lettek ötödikek.

Az Építők I. magabiztos második helyen zárt az alapszakaszban, az elődöntőben a Szent László várt az együttesre. Idegesen indult a játék, hátrányban is voltunk, azonban az utolsó negyedben lőtt góloknak köszönhetően végül 7-5-re megnyertük az első találkozót, tavalyhoz hasonlóan jöhetett a döntő a Soroksári HC I ellen.

Hiába lőttünk két szép találatot, ez önmagában kevés a győzelemhez, 5-2-es vereséget szenvedtünk, így ismét bajnok a Soroksár, gratulálunk nekik!

Sikerült különdíjat is beszereznünk, ugyanis Deli Dániel, aki a döntőben (is) nagyszerűen védett, megszerezte a legjobb kapus díjat, első lecke a jó csapathoz, végy egy jó kapust, gratulálunk Dani!

További pozitívum, hogy Szóga Zsigmond (Építők HC I) 16 évesen 18 találatot szerzett, ami ilyen fiatalon impozáns teljesítmény, de Bauman Richárd (Építők HC II.) 10 találata is megsüvegelendő.

Ezzel viszont nem ér véget az Építők teremszezonja, ugyanis most vasárnaptól (február 9) indul az NB2-es, illetve az U14-es bajnokság is, mindenkit szeretettel várunk!

Köszönjük Farsang Péternek a képeket!

Hajrá kék!

 

Építők HC I: Czirják László, Löschnig Tamás, Kovács Norbert, Papp Gergely, Wesselényi Márton, Balázs Lajos (csapatvezető), Darek Markievicz (edző)
Forgács Bálint (kapus) Szóga Zsigmond, Bitay Zsolt (csapatkapitány), Deli Dániel (kapus), Vuleta Gergely, Kozári Benedek, Forgács Milán.
Nincs a képen Wesselényi Farkas.

 

Építők HC II: Darek Markievicz (edző), Medveczky Péter, Herberth Balázs, Kőrös Gábor
Herberth Pál, Herberth Csaba, Kovács János
Nincs a képen: Konorót Bálint, Horváth Attila,Baumann Richárd, Bartalis Máté, Löschnig Viktor, Babics Zoltán (csapatkapitány)

Előzmények

2019.12.17. : Elindult az idei teremszezon, a kissé felforgatott csapat pedig vegyesen kezdett. Az Építők I-Építők II. házirangadót előbbi nyerte 8-3-ra. Azután a sok hiányzó ellenére az Építők II. közel állt egy komoly bravúrhoz, ugyanis az első negyed után 0-0-ra állt a címvédő Soroksár I. ellen, majd a második negyedben rövid ideig vezetett is, a vége azonban sima (és súlyos) vereség lett. A négy tapasztalt és hat U18-as játékossal nevező ÉHC I. aztán rangadót játszott a Szent Lászlóval, az eredmény pedig olyan volt, mint a tenger: hullámzó. 1-0,1-2,4-2, senki többet harmadszor, ez lett a végeredmény. Így tehát két találkozó után: Építők I- 6 pont, Építők II. 0 pont. Folytatás 2020-ban, a következő évtizedben, január 5-én!

 

© 2004 - 2021 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Protálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.