A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

I. Forduló
 48
Elindult az idei teremszezon, a kissé felforgatott csapat pedig vegyesen kezdett. Az Építők I-Építők II. házirangadót előbbi nyerte 8-3-ra. Azután a sok hiányzó ellenére az Építők II. közel állt egy komoly bravúrhoz, ugyanis az első negyed után 0-0-ra állt a címvédő Soroksár I. ellen, majd a második negyedben rövid ideig vezetett is, a vége azonban sima (és súlyos) vereség lett. A négy tapasztalt és hat U18-as játékossal nevező ÉHC I. aztán rangadót játszott a Szent Lászlóval, az eredmény pedig olyan volt, mint a tenger: hullámzó. 1-0,1-2,4-2, senki többet harmadszor, ez lett a végeredmény. Így tehát két találkozó után: Építők I- 6 pont, Építők II. 0 pont. Folytatás 2020-ban, a következő évtizedben, január 5-én!
Terem NBI, férfiak

Nyilatkozatok

2019.12.17. : epokhc.hu: Megkérdeztük Balázs Lajos alelnök urat a felforgatott csapatról?

"Nos nem mi forgattuk fel a csapatot, hanem három válogatott, egyébként meghatározó alapjátékosunk (Wesselényi Márton, Kovács Norbert és Kozári Benedek) döntött úgy, hogy elhagy minket és inkább az osztrák másodosztályban (Mödling) játszik, úgymond „kipróbálja magát”. Három alapember hiányát – főleg teremben – azt hiszem még ellenfeleink is megéreznék. Sőt, most, hogy a lengyel Dariusz Markiewicz személyében „top class” edzőnk van, ez a lépés különösen fájó. De ez van, ezt a helyzetet kell megoldanunk. Bízunk a kiváló utánpótlás nevelő klubunkban (Kaptár SE, Herberth Pál és Herberth Balázs) és Darek tudásában és hatalmas szakmai tapasztalatában és reménykedünk, hogy hamarosan kiheverhetjük ezt a csapást is.”

 

© 2004 - 2020 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Protálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.