A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Ezüst- és bronzérem
 413
Félig tele a pohár, félig üres a pohár. Múlt szombaton lezajlott az idei teremszezon rájátszása, ahol mindkét csapatunk érdekelt volt. Egymás ellen kezdtünk, mindkét csapatnak voltak jó periódusai, a fehér mezes ÉHC 2 végig jól tartotta magát, a vége 6-3 lett az esélyesebb ÉHC 1-nek.

A bronzmeccsen a "Kettő" a Szent László ellen játszott, az alapszakasz két mérkőzésén egy döntetlen illetve egy vereség született. Ezen a mérkőzésen azonban végig koncentrált játékkal, nagy küzdéssel végül 3-2-es győzelem született, amivel 2 év final four nélküli év után rögtön a dobogón találta magát a "Kettő"!

Az Építők I. a Soroksár I. számú csapata ellen játszott a döntőben, ahová mi szintén 2 év után tértünk vissza. Azonban hiába volt végig kiegyenlített küzdelem, a végén a tizenkilencre lapot húzunk vészkapus nem jött be, végül 8-3-as vereséggel be kellett érnünk az ezüsttel.

 

 

Ha az ember pozitív akar maradni (márpedig legyen is pozitív) az elmúlt két év 3. és 5. helyezése helyett idén kettős dobogó lett, döntőben való részvétel és Forgács Bálint személyében pedig különdíjasunk is van, a fiatal játékos lett az idei szezon legjobb kapusa! Gratulálunk a Soroksárnak az újabb bajnoki címért és sok sikert kívánunk nekik a terem BEK-en, mi pedig folytatjuk a felkészülést a kinti szezonra! Köszönjük mindenkinek, aki kilátogatott valamennyi mérkőzésünkre, hajrá Kék-Fehér!

 

 

© 2004 - 2020 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Protálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.