A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

A második helyen végzett mindkét csapatunk
 358
Véget ért az idei nagypályás bajnokság, amelynek utolsó fordulóján magabiztos játékkal győztük le 3-0-ra a Szent László csapatát. Ezzel a győzelemmel végül ezüstérmesek lettünk, a tavaszi szezonban az első Soroksár elleni mérkőzés után összekaptuk magunkat, a játékunk folyamatosan javult, azt gondolom, hogy az utolsó meccseken mutatott játékra (persze nem elszállva) büszkének lehet lenni.

 

Egyéni elismerés is született, ugyanis (holtversenyben) a bajnokság gólkirálya Kozári Benedek, nem, nem hangsúlyoztam eléggé, KOZÁRI BENEDEK lett, gratula Bede!

Az U14-es csapatunk szintén a 2. helyen zárt, amivel elmondhatjuk, hogy ezüstös kintiszezonon vagyunk túl.

 

Gratulálunk a Soroksár csapatának a sikeres címvédésért, nekünk pedig folytatni kell a munkát, amit elkezdtünk (túl sok volt az elmúlt napokban a magyar focis videók nézése), hajrá hajrá!

Kiss Katinka képei

© 2004 - 2019 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Protálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.