A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Challenge IV, Helsinki
 964
Úgy tűnik a végére ráérzett a csapat, mit és hogyan kell játszani egy jó műfüvön. A norvég Mortensrud-Aker SK elleni meccs első két negyede nem hozott jó játékot, de a vezetést egy szép kontra után Papp Gery megszerezte. A harmadik negyedben beindult a játék két szép akciógólt is lőttünk (Kozári Bede és Wesselényi Marci). A zárónegyedben még hármat berámoltak a fiúk (Kozári Bede, Kovács Norbi !!!kornerból!!! és Czirják Lackó). A végére kicsit kiengedtünk, így a norvégok is betaláltak. Ha a torna elejétől így tudtunk volna játszani, talán most a feljutásról is beszélhetnénk. Gratulálunk a csapatnak és persze a Soroksár-Olcotenak a tornagyőzelemhez és a feljutáshoz!

 

Állnak: Löschnig Viktor, Lénárd Máté, Konorót Bálint (játékos-edző), Löschnig Tamás, Kovács Norbert, Wesselényi Márton, Kőrös Gábor, Medveczky Péter (csapatvezető)
Guggolnak: Herberth Csaba, Papp Gergely, Szóga Zsigmond, Vuleta Gergely, Babics Zoltán (C), Kozári Benedek, Wesselényi Farkas, Bitay Zsolt, Czirják László
Fekszenek: Kovács János (kapus), Deli Dániel (kapus)

Gratulálunk fiataljainknak: Herberth Csabának , Szóga Zsigmondnak , Vuleta Gergelynek , Wesselényi Farkasnak és  Czirják Lászlónak (aki 2 gól is szerzett) életük első, felnőtt Bajnokcsapatok Európa Kupája szerepléséhez. Mindannyian kiválóan teljesítettek. Csak így tovább! Természetesen gratulálunk az egész csapatnak, Herberth Balázs és Konorót Bálint edzőknek, köszönjük, hogy Medveczky Péter elvállalta a csapat vezetését. Végül, de  nem utolsó sorban, köszönjük a csapat „örökifjú, de már nem fiatal játékosainak", hogy segítették a fiatalokat és hogy mindent megtettek azért, hogy a csapat jól teljesítsen.

Balázs Lajos, alelnök, ÉHC


A torna sajátos lebonyolítási rendje miatt, a torna utolsó napján a csapatok az 1., 3., 5., és 7. helyért játszanak. (Tehát nincs 2., 4., 6. és 8. helyezett a tornán!) Ez az úgy nevezett „keresztbe játszás”. Az első helyért két mérkőzés van: az A csoport első helyezettje a B csoport második helyezettje és a B csoport első helyezettje az A csoport második helyezettje ellen. Ezen mérkőzések győztesei végeznek az első, míg vesztesei a harmadik helyen. Ugyan ez vonatkozik az ötödik (győztesek) és a hetedik (vesztesek) hely eldöntésére is a két csoport harmadik és negyedik helyezettjei között. Ennek megfelelően a torna végeredménye:

Hely

Csapat

Mejegyzés

1.

Soroksári – Olcote HC (HUN)

Feljutott a 2019-es Challenge III-ba

1.

HK M. Toplice (SLO)

Feljutott a 2019-es Challenge III-ba

3.

HC Kilppari (FIN)

 

3.

ABC-Team (FIN)

 

5.

FHC Slavia (BUL)

 

5.

Építők HC (HUN)

 

7.

Floriana Young Stars HC (MLT)

 

7.

Mortensrud-Aker SK (NOR)

 

A Soroksári-Olcote két játékosa Léber Sebastian és Suba Tamás megosztva, 5-5 góllal lettek a torna gólkirályai. Gratulálunk!


2018.05.20. 10:45 : Építők HC (HUN) - Mortensrud-Aker SK (NOR) 6 - 1 (1 - 0)
Góllövők : Papp G.(29), Kozári B.(34, 48), Wesselényi M.(39), Kovács N.(K:50), Czirják L.(59) / Asghar S.(56)
Játékvezetők : Játékvezetők: Kodde J., Tajamal U.

Köszönhetően a jobb helyzetkihasználásnak 6-1-es győzelemmel fejeztük be a tornát és ezzel az ötödik helyen végeztünk. Köszönjük a támogatást és a szurkolást!!

Bitay Zsolt

2018.05.19. 13:15 : F. Young Stars HC (MLT) - Építők HC (HUN) 0 - 2 (0 - 1)
Góllövők : - / Czirják L.(23), Kovács N.(51)
Játékvezetők : Játékvezetők: Sukic S., Calleja K.

Bár a helyzetkihasználással ma is voltak gondjaink, a rengeteg kialakított helyzetből most kettőt sikerült kihasználni. Köszönhetően annak, hogy ma kapott gól nélkül fejeztük be a mérkőzést, megszereztük első győzelmünket! A túra utolsó teljes napjának délutánját városnézéssel töltötte a csapat. Köszönjük mindenkinek a szurkolást és holnap is hajrá Építők!

Bitay Zsolt

2018.05.18. 14:15 : HK M. Toplice (SLO) - Építők HC (HUN) 2 - 1 (1 - 0)
Góllövők : Vukan G.(14), Hari E.(52) / Papp G. (56)
Játékvezetők : Gibson C., Tajamal U.

A csapat és a játék tényleg jobb volt, az eredmény azonban sajnos ma is elmaradt, 2-1-es vereséget szenvedtünk. A küzdésre és a mezőnymunkára nem lehetett panasz, a kidolgozott helyzeteket viszont sajnos nem tudtuk gólra váltani. Holnapra még ebben is javulni kell és akkor minden esélyünk meglesz a máltaiak legyőzésére.

Bitay Zsolt

2018.05.17. 14:15 : HC Kilppari (FIN) - Építők HC (HUN) 2 - 0 (2 - 0)
Góllövők : Hirvioja S.(K:22), Mäkelä S.(30) / -
Játékvezetők : Waheed M., Ortiz A.

Az első meccsen sajnos 2-0-ás vereséget szenvedett csapatunk a finn Klippari ellen. Játékunk folyamatosan javult a mérkőzés során, a küzdésre és akarásra nem lehetett panasz. Holnap 14:15-től a szlovén Moravske Toplice ellen kell tovább javulni és javítani. Ami biztos, hogy megpróbáljuk. Több fiatal játékosunk is ma mutatkozott be hivatalos nemzetközi mérkőzésen, nekik ezúton is gratulálunk!

Bitay Zsolt

Előzmények

2018.05.19. : Végre összekapta magát a csapat. Ebben reménykedtünk: Young Stars HC(Málta) - Építők HC 0 - 2 (0 - 1) Az első gólunkat a BEK újonc Czirják Lackó szerezte. Gratulálunk! A második félidőben a sorozatban kidolgozott és kihagyott helyzetekből egyet azért Kovács Norbi mégiscsak értékesített. Ezzel 7 pontot szereztünk az alapszakaszban, az ’A’ cosport 3. helyén végeztünk és holnap 13:00-kor a B csoport negyedik helyezettjével játszunk.

Az Építők HC csapata Helsinkiben, egy kis városnézésen:

 

2018.05.18. : Sajnos számunkra nem indult jól a torna. Az első mérkőzésen 2-0-ra kikaptunk a finn HC Kilppari együttesétől. De a folytatás sem lett sokkal jobb: ezúttal a szlovén Moravske Toplice ellen vesztett a csapat, 2-1-re. De legalább lőttünk egy sakk-mattra kijátszott szép gól (Papp Gery). Reméljük holnapra összekapja magát a csapat a máltai Young Stars HC ellen… (A Soroksár-Olcote mindkét meccsét fölényesen megnyerte, amihez csak gratulálni tudunk!)    

Felkészülünk az első meccsre a finn HC Klippari ellen.

 

Repülünk Helsinkibe:

 

2018.05.16. : Megérkezett Helsinkibe a csapat. Szerdán egy átmozgató jellegű edzésen vettek rész a fiúk és ismerkedtek a pályával. Este technikai értekezlet volt. Ma, a reggeli után a csapat egy megbeszéléssel folytatta a felkészülést, a 14:15-kor kezdődő mérkőzésre. A szervezők ígérete szerint lesz stream a meccsekről. Az ezzel kapcsolatos részletekkel később jelentkezünk. (Link a teljes cikkben)

2018.05.13 : 2018. május 17-e és 20-a között, Helsinkiben rendezik a 2018-as nagypályás BEK Challenge IV. csoportjának küzdelmeit, amelyen csapatunk is részt vesz, köszönhetően a szülők, játékosok, az ÉHC és nem utolsó sorban a Magyar Gyeplabda Szakszövetség támogatásának. Csapatunk az A csoportba került, ahol finn és máltai csapatokkal fog megmérkőzni. . A helyszín is érdekes, mert a „Velodrom” egy műfüves amerikai futballpálya…Sok sikert kívánunk a csapatnak!  

Az utazó csapat: Papp Gergely, Deli Dániel (kapus), Kozári Benedek, Wesselényi Márton, Löschnig Tamás, Kovács Norbert, Wesselényi Farkas, Lénárd Máté, Konorót Bálint (edző), Kovács János (kapus), Löschnig Viktor, Kőrös Gábor, Herberth Csaba, Vuleta Gergely, Szóga Zsigmond, Bitay Zsolt, Czirják László, Babics Zoltán (C), Medveczky Péter (csapatvezető).

 

© 2004 - 2019 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Protálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.