A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Bajnok az Építők HC III
 739
Óriási sikerrel ért véget a terem NB-II (leánykori nevén a Szabadidős NBI terembajnokság). Az Építők HC III. csapata maximális teljesítménnyel, veretlenül végzett az első helyen. Gratulálunk!

Herberth Balázs, játékos és edző : Köszönjük a rendezőknek és az ellenfeleknek a tornát, a játékvezetőknek, hogy elvállalták az örökös bűnbak és leggyűlöltebb személy szerepét.

 

(Az ÉHC-ból Wesselényi Farkas, Forgács Milán, Farsang Péter és Budai Csanád)

Bár még nem készültek el a statisztikák (de elkészültek A szerk.), de saját számításaink szerint mi lőttük a legtöbb(42) és kaptuk a legkevesebb gólt (13), Szóga Zsigmond egy góllal (12/11) maradt le a gólkirályi címről (Bauman Richárd néggyel, 8 gólt lőtt), de statisztikától függetlenül kapusunk Keleti Doma nyerte el a torna legjobb kapusa címet. Gratulálok az egész csapatnak!

 

© 2004 - 2019 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Protálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.