A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Elmaradt a siker
 725
"Nem szerepeltek jól férfi NBI-es csapataink a 2016-2017-es terembajnokságban..." Nyilatkozott portálunknak Balázs Lajos, az Építők HC I és II csapatvezetője.

Balázs Lajos, csapatvezető, Építők HC I és II : "Nem szerepeltek jól férfi NBI-es csapataink a 2016-2017-es terembajnokságban. A második csapatunknak nem sikerült teljesítenie a minimális elvárást, a Final Four-ba jutást. Az első csapatunk ugyan bejutott a Final Fourba, de drámai csatában, egy utolsó percben kapott góllal elvesztette az elődöntőt: 15 büntető kornerből és 3 büntető lövésből csak egy büntető lövést sikerült gólra váltani. Így nem lehet a döntőbe kerülni! Végül is az Építők HC I a harmadik, míg az Építők HC II az ötödik helyen végzett. Nyilván nem így terveztük a szezont, több volt bennünk, de folyamatosan emberhiánnyal, felvételivel, betegséggel, síeléssel meg miegyébbel küszködtünk. Aminek viszont örülök, hogy négy, tehetséges fiatal játékost is elkezdtünk beépíteni a csapatba, gondolok itt, Farsang Péterre, Forgács Milánra és Bálintra, valamint az első csapatban bemutatkozó Wesselényi Farkasra. Az egy forduló + Final Four, az összesen 7 mérkőzés, ez kevés. Szerintem, jövőre 2 fordulós + Final Four -os bajnokságot kellene rendezni. Gratulálok a Soroksári HC-nak a bajnoki címvédéshez. Köszönjük a zsűri és játékvezetők munkáját, a szövetségnek a külföldi játékvezetőket a Final Four-ra, és a Soroksári Sportcsarnoknak a fantasztikus helyszínt."

Az Építők HC I. csapata :  Papp Gergely, Deli Dániel (K), Babics Zoltán (C), Kovács Norbert, Bitay Zsolt, Wesselényi Farkas,
Balázs Lajos (Csapatvezető), Löschnig Tamás, Wesselényi Márton, Kozári Benedek, Konorót bálint (Edző).
(Lénárd Máté nincs a képen mert a feleségéhez rohant a kórházba: megszületett az első gyermek. Gratulálunk!!!)

Az Építők HC II. csapata : Kovács János (K), Medveczky Péter, Kőrös Gábor, Horváth Attila, Löschnig Viktor, Konorót Bálint (játékos és edző), Farsang Péter, Forgács Bálint(K), Forgács Milán

Megjegyzés: A csapatokban csak azok szerepelnek, akik valóban pályára is léptek...

© 2004 - 2019 Építők Hockey Club

Akkreditálás.hu
Rendszerünkkel teljes megoldást kínálunk az Ön által szervezett rendezvény résztvevőinek akkreditálására, regisztrációjára, és a szükséges akkreditációs kártyák (passok) elkészítésre, igény esetén online media regisztrációval.
HockeyAssistant3
Protálunk 2003 óta - elsőként - használja a HockeyAssistant-ot versenyeink eredményeinek nyilvántartására. A HockeyAssistant egy Windowsos szoftver, mely azért készült, hogy segítse a tornaigazgatók, csapatvezető, edzők, nemzetközi és a nemzeti szövetségek és végül, de nem utolsó sorban a klubok munkáját.